facebook
^Idi na vrh

 • 1 Namestaj po meri
  Namestaj po meri Krusevac Vuja. Radimo opremanje stambenih i poslovnih objekata, sve po vasoj meri i u odabranom dezenu.
 • 2 Konsultujte se sa nama
  Nemorate raditi sa nama, ali se mozete informisati i pitati nas ono sto vas zanima. Izradjujemo 3D prezentaciju namestaja za vas.
 • 3 Opremanje radnog prostora
  Za vas radimo opremanje poslovnog prostora - kancelarija, restorana, kafana, kafica, medicinskih objekata i mnogo toga jos. Opremanje radimo sa najmodernijim i najkvalitetnijim materijalima.
 • 4 Opremanje stambenog prostora
  Radimo opremanje stambenog prostora - kuca, stanova, vikendica. Vrhunski materijal, savremen okov. 3D prezentacija ako je potrebno. Prevoz i montaza obezbedjeni.
 • 5 Za vas radimo i .......
  Osim izrade namestaja, za vas po potrebi obezbedjujemo i majstore za elektro radove, vodoinstalatere, molere, keramicare i ostale. Naravno tu je izrada i ugradnja i sobnih i ulaznih vrata vrhunskog kvaliteta.

  
  

Regali i klizni plakari

Regali, plakari, americki plakari i mnogo toga jos za vas izradjuje Namestaj po meri Vuja Krusevac. Dobro osmisljem regal, plakar ili klizni plakar je veoma vazan da bi ste u svom domu uspesno spakovali sve vase stvari. Namestaj po meri Krusevac za vas izradjuje sve ono sto vam je potrebno. Da ovaj komad namestaja bude moderan, izdrzljiv, funkcionalan. Ugradjujemo najkvalitetniji okov i materijale, cena vrlo povoljna i prihvatljiva.

Klizni plakar i regal izradjujemo od najmodernijih plocastih materijala tj iverica i medijapan.

Okov je vrlo kvalitetan i ugradjujemo iskljucivo blum, fgv, gtv, dtc.

Moguce je izraditi 3D prezentaciju. Prevoz i montaza obezbedjeni. Vrhunski regal ili americki plakar za vas izradjuje namestaj po meri Krusevac Vuja.

Copyright © 2013. Namestaj po meri  Rights Reserved.